Filmen om Kulturrejser i europa

 

Efter jeg udgav min bog ”Kulturrejser i europa” er den blevet fulgt op af en film, som hedder ”filmen om Kulturrejser i europa” Det er blevet en blandet form, der minder om dokumentar, men det er stadig skuespillere, som er med i filmen. Jeg synes virkelig godt om resultatet. Filmen handler om folk, der rejser rundt på Kulturrejser i europa, de viser alle de fantastiske steder, jeg har beskrevet i min bog.

Disse steder er fri for turister, og det er jo lidt paradoksalt, for det vil turister nemlig gerne være. Fri for sig selv.

Men jeg har fået skuespillere som Mads Mikkelsen og Paprika Steen til at spille med, og de har virkelig trukket publikum til. Jeg håber, at det kan blive til en 2er, for vi nåede desværre ikke rundt på alle lokationerne, som jeg har beskrevet i min bog. Instruktøren Lars Von Trier håber på, at vi kan starte de næste optagelser allerede næste sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *