TræningsDVDér laver ikke livsstilændringer

En personlig træner kan betyde forskellen mellem fiasko eller succes for din slankekur, om du taber dig eller ej. Det er derfor at en træningsdvd ikke virker for alle, for har man ikke vilje eller motivation, så bliver selv den bedste træningsvideo liggende i skuffen.

Slankekure ligegyldigt hvilke, har har alle det samme kortsigtede mål, nemlig vægttab. De fleste siger det er mit mål at tabe mig så og så mange kilo. Sjældent høre du flok sige det er mit mål at ændre min livsstil så jeg kan holde en sund vægt, uden overflødige kilo.

At fleste kun har fokus på det kortsigtede mål, om hvor meget de kan tabe sig, og hvor hurtigt det kan gøres, er grunden til at de fleste slankekure, ender i fiasko, og med at de tabte kilo eller endda flere end de tabte kilo, tages på igen.

Man burde i stedet for at gå på slankekur se på en livsstils ændring hvis man vil tabe sig og holde en sund vægt. En livsstils ændring lyder som en stor omvæltning, og det kan det også være, så derfor er det vigtigt at få hjælp, og her kan en personlig træner /coach være det du har brug for.

Hvorfor skal der en livsstils ændring til, og ikke kun en tidsbestemt slankekur for at opnå vægttab og holde en sund vægt?

Det er fordi de fleste der er overvægtige, er overvægtige fordi de gennem tid har spist de forkerte ting på de forkerte tidspunkter.

Ydermere dyrker de fleste overvægtige ikke den mængde af sport eller har anden fysisk udfoldelse, der er i det rigtige forhold til hvor meget de indtager og hvornår de indtager dette.

De fleste har den misforståelse at overvægt eller direkte fedme hænger sammen med hvor store mængder af fødevarer der indtages.

Dette kunne ikke være mere forkert , selvfølgelig har mængden noget med dette at gøre, men de afgørende faktorer er hvad og hvornår, hvilke fødevare du indtager og hvornår du indtager disse.

En anden afgørende faktor for at kunne holde en sund vægt er at du følger, det for dig rigtige træningsprogram, specielt hvis du skal tabe dig, er det vigtigt at du træner, at tabe sig uden at træne gør dette unødvendigt svært.

Du kan finde en personlig træner online, der kan hjælpe dig med at lægge en  kostplan og lave et træningsprogram det garantere dig vægttab, og at du holder dette.

Husk der skal en livsstils ændring til, en slankekur er kun en lappeløsning hvis du vil tabe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *